Facebookissa lisää ajankohtaisista asioista, YouTube-kanavallani videoita eläimistä, matkoista ja politiikasta...  Laita sähköpostia, jos jokin kunnan tai maailman menossa mietityttää tai on joku asia, mitä haluat edistää. Otetaan selvää ja vaikutetaan!

Facebook    |    YouTube   |     heini.k.koukkari@gmail.com


 

HEINI KOUKKARI


Olen Oulussa syntynyt ja lakeuden avarissa maisemissa kasvanut kempeleläinen. 

Olisi hienoa, jos Suomi olisi hyvissä käsissä, meillä olisi rehellisiä, suoraselkäisiä ja fiksuja poliitikkoja, jotka tekevät puolestamme järkeviä, inhimillisiä ja kestäviä valintoja. Näin ei valitettavasti ole. Demokratiasta on tullut yksi egojen väylä tähtiin ja siinä menossa saa totuus ja rauha väistyä. Ei sitä  voi katsella ja kuunnella ja unohtaa, koska on selvää, että jos valheet kasautuvat valheiden päälle, ei tulevaisuus ole kunniallinen. Tarjoan oman osaamiseni ja työpanokseni laillisuuden vahvistamiseksi ja paremman demokratian, Suomen ja maailman rakentamiseksi.


Olen valmistunut Kuopiossa lääketieteen lisensiaatiksi ja Helsingissä luonnontieteiden kandidaatiksi (pääaine matematiikka, sivuaineet kemia, biologia, geologia+taloustieteen opintoja).

Kempeleen kunnanvaltuutettu.